Τράπεζα Αίματος – Τράπεζα Ζωής, πρωτοβουλία για δημιουργία Τράπεζας Αίματος από συνάδελφο Γερμανικών

Αγαπητοί συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι, μετά από πρωτοβουλία του καθηγητή Γερμανικών του σχολείου μας κ. Γρούδου Αθανασίου, ξεκινάμε μια πρωτοποριακή προσπάθεια να δημιουργήσουμε ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Ασπροβάλτα).

Είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί από εσάς έχετε τη διάθεση και τη δυνατότητα να στηρίξετε αυτή τη δύσκολη, αλλά ζωτικής σημασίας κίνησή μας.

Σας καλούμε λοιπόν αν μπορείτε μαζί με εμάς (Σύλλογος διδασκόντων, γονείς – κηδεμόνες) και εσείς οι ίδιοι ή κάποια συγγενικά σας πρόσωπα να προσφέρετε αίμα, δώρο ζωής (1 ως 2 φορές τον χρόνο), να αποστείλετε τα στοιχεία σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κ. Γρούδου (sgroudos@gmail.com) ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι εθελοντές αιμοδότες – δωρητές ζωής. Η αποστολή των στοιχείων σας θα δώσει μία πολύ δυνατή πνοή σε αυτήν την κίνηση ζωής που ξεκινάμε.

Αισιοδοξούμε ότι εκτός από το αποθεματικό αίματος που θα προκύψει ευαισθητοποιούμε τα παιδιά, αλλά και την κοινωνία γενικότερα, να μυηθούν στον εθελοντισμό, να αντιληφθούν την τεράστια σημασία του και να γευθούν τις χαρές που μπορεί να μας προσφέρει.
Σας περιμένουμε για να κάνουμε μαζί την εθελοντική αιμοδοσία τρόπο ζωής!

                ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ     ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ