Συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών/τριών Γερμανικής Γλώσσας ΠΕ (ΠΕΚΑΓΕΠΕ) με τον Σύνδεσμο Καθηγητών Γαλλικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (APF)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11.02.2025 συνάντηση του ΔΣ της ΠΕΚΑΓΕΠΕ με μέλη του ΔΣ του APF με στόχο την υλοποίηση κοινών δράσεων σχετικά με την διεκδίκηση της κατάργησης/τροποποίησης της εγκυκλίου με θέμα: «Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2023-2024»  και τον σχεδιασμό άλλων κοινών πρωτοβουλιών που θα στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την ουσιαστικής αναβάθμιση τους μαθήματος της β ξένης γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση.
Για τον APF συμμετείχαν ο κος Μαρκαντωνάκης (Πρόεδρος) καθώς και οι κυρίες Ευαγγελία Δαδινοπούλου (Αντιπρόεδρος), Δέσποια Μαυροματάκη (Γενική Γραμματέας), Κωνσταντίνα Πανουσοπούλου (Οργανωτική Γραμματέας), Μαρία Ψαρούδη (Έφορος Βιβλιοθήκης) και Σοφία Βαστάκη (Μέλος)
Η ΠΕΚΑΓΕΠΕ εκπροσωπήθηκε από τις κυρίες Χριστίνα Μαρκούδη (Πρόεδρος), Σοφία Περιστερίδου (Αντιπρόεδρος), Σαρρή Κωνσταντίνα(Ταμίας), Σταυρούλα Κουτσιάφτη (Γενική Γραμματέας) και Μαρία Μαστρογιάννη (Ειδική Γραμματέας).