Με όριο τους 25 μαθητές τα τμήματα Γερμανικών στα Επαγγελματικά Λύκεια

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας που δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» (πατήστε εδώ) καθορίζονται τα εξής για τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών στα ΕΠΑΛ:
1.Οι μαθητές της Α Τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου θα επιλέγουν ως ξένη γλώσσα μία από τις Γλώσσες που διδάχτηκαν στο Γυμνάσιο, μεταξύ της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής και Ιταλικής.
2.Τα τμήματα Ξένων Γλωσσών θα συγκροτούνται με βάση τις επιλογές των μαθητών και ο αριθμός τους δεν θα υπερβαίνει τους εικοσιπέντε (25).
3.Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν ειδικοί λόγοι το επιβάλλουν, θα είναι δυνατόν, με απόφαση του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, αφού προηγηθεί αιτιολογημένη εισήγηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να ορίζονται και ολιγομελή τμήματα.