Κατανομή οργανικών θέσεων στα δημοτικά της περιφέρειας Αττικής (21.06.2012)

21.06.2012 Σύμφωνα με ανάρτηση στο alfavita.gr οι οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Γερμανικής Γλώσσας (ΠΕ07) που αντιστοιχούν στην Περιφέρεια Αττικής κατανέμονται ως εξής:

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α´Αθήνας: 8
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β´Αθήνας: 6
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ´Αθήνας: 7
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ´Αθήνας: 6
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής: 6
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής: 2
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά: 5

Για να δείτε την κατανομή των οργανικών θέσεων των κλάδων ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ18.41, ΠΕ32, ΠΕ19 και ΠΕ20 στην Περιφέρεια Αττικής πατήστε εδώ

07.06.2012 Ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ κ. Δημήτρης Μπράτης μας κοινοποίησε τις προτάσεις των Περιφερειακών Διευθύνσεων  (Θεσσαλίας, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου και Κεντρικής Μακεδονίας) για τη σύσταση οργανικών θέσεων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων  στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση των κλάδων Γαλλικής (ΠΕ05), Γερμανικής (ΠΕ07), Καλλιτεχνικών Μαθημάτων (ΠΕ 08), Θεατρικών Σπουδών (ΠΕ 32), Δραματικής Τέχνης (ΠΕ 18.41), Πληροφορικής (ΠΕ 19-20).
    Στους συνημμένους πίνακες δε συμπεριλαμβάνονται οι Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Αττικής, Κρήτης και Στερεάς Ελλάδας επειδή δεν υπάρχουν ακόμη τα στοιχεία και τα στοιχεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν είναι ολοκληρωμένα (αφορούν μόνο το ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης).

Για να δείτε τις προτάσεις των 9 περιφερειακών διευθύνσεων πατήστε εδώ


31.03.2012
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Π.Ε. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και μέλη των Τοπικών Επιτροπών της Πανελλήνιας Ένωσης σε όλη τη χώρα επισκέφτηκαν τις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ώστε να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης της εντολής (πατήστε εδώ) της Υπουργού Παιδείας ΔΒΜΘ κα. Αγγελικής-Ευφροσύνης Κιάου, διαμέσου της εγκυκλίου που απέστειλε ο ΓΓ του ΥΠΔΒΜΘ (πατήστε εδώ) σύμφωνα με την οποία μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2012 θα πρέπει να οριστούν οι θέσεις που αντιστοιχούν σε κάθε Περιφερειακή Διεύθυνσή ανά περιοχή μετάθεσης και να οριστούν οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την κατανομή των οργανικών θέσεων των κλάδων Γαλλικών ΠΕ05, Γερμανικών ΠΕ07, Καλλιτεχνικών ΠΕ08, Θεατρικής Αγωγής ΠΕ32, Δραματικής Τέχνης ΠΕ18.41, Πληροφορικής ΠΕ19-ΠΕ20.

Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης τόνισαν στους υπηρεσιακούς παράγοντες των Περιφερειακών Διευθύνσεων πως η συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία των σχολείων είναι σημαντική, καθώς από την εμπρόθεσμη εκτέλεση του σχεδιασμού θα κριθεί η επιτυχημένη ή μη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, διότι παράλληλα με τις μετατάξεις των μονίμων εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στη Πρωτοβάθμια, θα πρέπει εντός του καλοκαιριού να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ, οι διορισμοί των μονίμων και οι προσλήψεις των συμβασιούχων (αναπληρωτές) στα σχολεία.

Η κατανομή των θέσεων ανά νομό έγινε με βάση τον αριθμό των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ).

Την Περιφερειακή Δ/νση Αττικής επισκέφτηκε ο Γιάννης Καρατσιομπάνης, πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης και νυν ταμίας.

Την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε η Κατερίνα Ξανθού, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης. Σύμφωνα με ενημέρωση από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες η κατανομή των 17 θέσεων του κλάδου Γερμανικής (ΠΕ07) έχει ως εξής:
ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης: 6
ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης: 5
ΠΥΣΠΕ Ημαθίας: 1
ΠΥΣΠΕ Κιλκίς: 1
ΠΥΣΠΕ Πέλλας: 1
ΠΥΣΠΕ Πιερίας: 1
ΠΥΣΠΕ Σερρών: 1
ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής: 1

Για να δείτε τις οργανικές θέσεις όλων των κλάδων ανά νομό στην Κεντρική Μακεδονία πατήστε εδώ

Σύμφωνα με ενημέρωση από όλη τη χώρα μέχρι στιγμής προκύπτουν τα εξής στοιχεία ως προς την κατανομή των θέσεων Γερμανικής ανά νομό:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Από 1 θέση σε κάθε νομό (Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΥΣΠΕ Αχαΐας: 3
ΠΥΣΠΕ Αιτωλοακαρνανίας: 2
ΠΥΣΠΕ Ηλείας: 1

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων: 2
ΠΥΣΠΕ Θεσπρωτίας: 1


Για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία θα ενημερώσουμε από την ιστοσελίδα


ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ