Χατζηιωάννου Μέλισσα: Τηλεδιάσκεψη στη Ρόδο [2ο Γ/σιο Ρόδου19.02.13]

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Γερμανικής γλώσσας, κλάδου ΠΕ 07, οι οποίοι υπηρετούν σε Δημόσιες ή Ιδιωτικές Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) της νήσου Ρόδου να παραβρεθούν στην παιδαγωγική, επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη, η οποία διοργανώνεται από την αρμόδια Σχολική Σύμβουλο  της Γερμανικής Γλώσσας  Χατζηϊωάννου Αντιγόνη, Μέλ.,Ί.

Τα θέματα της τηλεδιάσκεψης είναι:
1. «Το Ευρωπαϊκό Portfolio Γλωσσών»
2. «η 7η Τέχνη στην τάξη»
3. «Σχεδιασμός Μαθήματος»

Μέσα στα πλαίσια της τηλεδιάσκεψης θα δοθεί χρόνος για συζήτηση, για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών. Στην ολομέλεια θα συζητηθούν επίσης ερωτήματα παιδαγωγικής και διδακτικής υφής που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς της Γερμανικής της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού της Δωδεκανήσου. Καλό θα ήταν οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους συσκευή αποθήκευσης USB (φλασάκι).

Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 και από τις 12:00 μμ. έως τις 14:00μμ. σε χώρο του 2ου Γυμνασίου Ρόδου (οδός Λίνδου 12, πόλη της Ρόδου).

Παρακαλούνται οι κ. κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν εγκαίρως και ενυπόγραφα τους /τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς και να τους/ τις διευκολύνουν να συμμετάσχουν στην προαναφερθείσα παιδαγωγική, επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη καθότι η έδρα μου είναι στην Περ. Πειραιά και δεν υπάρχει δυνατότητα συχνής επιμόρφωσης  και επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς

Το έγγραφο

db2b287636ac5ebda430de4f3f643b24melissa190213.doc