Αξιολόγηση των μαθητών/μαθητριών του Γυμνασίου (Π.Δ. 126/2016)

 

ΥΛΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Όποιος/α επιθυμεί να μοιραστεί το υλικό (είτε εν συνόλω είτε τμηματικά) που δημιούργησε για την αξιολόγηση των μαθητών/μαθητριών του Γυμνασίου βάσει του Π.Δ. 126/2016 μπορεί να το στείλει για ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠΕΚΑΓΕΠΕ.

1. Μάρθα Βασιλειάδη (αναπληρώτρια ΠΕ07 στην Εύβοια στα Γυμνάσια Ψαχνών και Μακρυκάπας κατά το σχολικό έτος 2016-17)
Α΄ και Β΄ Γυμνασίου
Β΄ Γυμνασίου
Γ΄ Γυμνασίου (1)
Γ΄ Γυμνασίου (2)

2. Σ.Π.
Δοκιμασία με θέμα τα προσφυγόπουλα

——————————————————————————

Από τη Σχολική Σύμβουλο κ. Γ. Κερκινοπούλου λάβαμε αναλυτικό υλικό (μεταξύ των άλλων δείγματα θεμάτων για την Α και Β Γυμνασίου σε μορφή αρχείων .word και τρία ηχητικά αρχεία) καθώς και οδηγίες σχετικά με την αξιολόγηση της Γερμανικής στο Γυμνάσιο κατά τη διάρκεια των τετραμήνων για το σχολικό έτος 2016-2017.

TO ΥΛΙΚΟ

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 1 – Β΄ Γυμνασίου_Anna

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 2 – A΄ Γυμνασίου_Lina

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 3 – Α΄ Γυμνασίου_Lenn_Anni

——————————————————————————

Από τη Σχολική Σύμβουλο Γερμανικής κ. Σ. Παπαδημητρίου λάβαμε υλικό για την αξιολόγηση μαθητών Γυμνασίου στην Ξένη γλώσσα. Πρόκειται για ένα αναλυτικό κείμενο οδηγιών και ένα ξεχωριστό αρχείο με παραδείγματα αξιολόγησης της Γερμανικής γλώσσας ανά επίπεδο (Α1-, Α1, Α1+).

ΟΔΗΓΙΕΣ  –  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ

——————————————————————————

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 46/24-11-2016 του Δ.Σ) ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου απέστειλε στις 03.01.2017 τις παρακάτω οδηγίες σχετικά με την αξιολόγηση των Ξένων γλωσσών στο Γυμνάσιο κατά τη διάρκεια των τετραμήνων για το σχολικό έτος 2016-2017. (ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΔΗΓΙΩΝ)

——————————————————————————

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος 126/2016 σχετικά με την αξιολόγηση των μαθητών/μαθητριών Γυμνασίου γενικότερα, αλλά και την αξιολόγηση στο μάθημα των Ξένων γλωσσών ειδικότερα (άρθρο 17), σας αποστέλλω οδηγίες, παραδείγματα γραπτών δοκιμασιών καθώς επίσης αρχεία ήχου.

Π.Δ. 126/2016          ΟΔΗΓΙΕΣ         ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Με εκτίμηση

Η αρμόδια Σχολική Σύμβουλος Γερμανικής Γλώσσας
Περ. Πειραιά, Δ΄ Αθήνας, Κυκλάδων & Δωδεκανήσου
Χατζηϊωάννου Αντιγόνη Μέλισσα Ίρις