ΟΛΜΕ: To σημερινό συλλαλητήριο θα γίνει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στις 12.30 (12.06.2013)


1. Την Πέμπτη, 6/6 στα γραφεία της ΟΛΜΕ στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου για την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

2. Την Παρασκευή, 7/6 εκδικάζεται στο ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47 – 49), η προσφυγή της ΟΛΜΕ κατά της επιστράτευσης. Στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών και στις 11.30 π.μ. οργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Θα συναντηθούμε αγωνιστικά με τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ των οποίων η προσφυγή επίσης εξετάζεται την ίδια μέρα και μετά τις 12 με τους εργαζόμενους στην Υγεία (ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ) που έχουν απεργιακή συγκέντρωση στο Υπ. Υγείας (Αριστοτέλους 17) για κοινή πορεία προς το Σύνταγμα με σύνθημα Παιδεία-Υγεία-Δημοκρατία.

3. Τη Δευτέρα, 10/6 στις 15.00 στα γραφεία της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας όλων των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας όλων των βαθμίδων και της ΑΣΓΜΕ. Επίσης θα κληθεί και η ΠΟΕ – ΟΤΑ. Στόχος της σύσκεψης είναι ο συντονισμός ενεργειών και κινητοποιήσεων την επόμενη περίοδο για εργασιακά και απολύσεις αλλά και για τα εκπαιδευτικά ζητήματα που θα ανοιχτούν (ν/σχ για Γενικό – Τεχνολογικό Λύκειο, κ.λπ.)

4. Την Τετάρτη, 12/6 στις 12.30 διοργανώνουμε στο Υπ. Παιδείας στο Μαρούσι, μαζική Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Το συλλαλητήριο που είχε εξαγγείλει η ΟΛΜΕ και ήταν προγραμματισμένο για το Υπ. Παιδείας μεταφέρεται την ίδια ώρα στην ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή.